МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ
"Д-р Тота Венкова" АД, гр. Габрово
18.10.2012
Трудна е задачата на лекарите в една епоха на насилие да тласкат с делата си думата хуманност. А обстоятелствата при които са поставени не спомагат да се прояви техният професионализъм. Но въпреки обстоятелствата има активни, силни личности които се открояват на фона на живота като Лекарите от Кардиологично отделение.
Искам да изкажа благодарност на всички от Кардиологично отделение които ми показаха че Българското здравеопазване съществува.Че има хора които са станали медици по призвание. Благодаря на всички които със своя професионализъм върнаха вярата ми в институцията Болница.
Благодаря специално на Д-р Рашкова, която ми показа, че човечността, познанието и желанието да се помага да болните съществува. Със своя професионализъм тя ми върна вярата в лекарите. Благодаря й от все сърце!
В нашия случай майка ми е неизлечимо болна /мултиплен миелом / и няма да оздравее но ние ще си тръгнем с огромна благодарност за всичко, с което улесниха дните й. За дългия ни престои персоналът от Кардиологично отделение ни се разкри в цялата си същност такива каквито са: отговорни към хората, човечни и безспорни професионалисти.

БЛАГОДАРИМ на всички от Кардиологично отделение санитарки, медицински сестри и лекари, които ме накараха да осъзная, че има хора които са носители на хуманността.
В днешно време когато ни засипват с информация за неприятни събития, искам да покажа на всички че има надежда, че добротата, човечността и професионализмът съществуват.
Благодаря! Всички работещи в Кардиология за нас остават с Големи сърца!


С уважение: М.Кръстева

 


изглед за печат изпрати на приятел създай pdf с тази новина